Parcours

 

Start/finish is gelegen in de Steenstraat naast het Cave Dorp. De beklimming van de Slingerberg (Zusserdel) is niet te onderschatten, 700 m lang afzien aan een gemiddelde stijgingspercentage van 7.6 %! De afdaling aan de Tiendenberg is onverhard, dus zeker opletten!

Vervolgens loop je in de grot. De grot is volledig verlicht maar een extra zaklampje is zeker handig. Hier ook opletten voor onverharde plaatsen.

De lopers van de 5 km leggen deze ronde 1 x af en finishen aan het Cave Dorp. De lopers van de 10 km leggen de ronde 2 maal af, aan de finish draai je rond het hekwerk voor een 2e tour. De lopers van de 10 km zullen een bevoorrading krijgen bij het uitgaan van de grot. Aan de finish krijgt iedereen een attentie en een mooi aandenken van het Cave Run-team.

Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan het gezellige Cave Dorp ;). Hier kan je een hapje en drankje nuttigen met de nodige muziek. De winst van ons evenement zal volledig worden weggeschonken aan het goede doel “To walk Again”.